oferta

Wyposażamy hotele, restauracje, pizzerie i bary w profesjonalny sprzęt gastronomiczny

Gdzie pracujemy?

Zasięg naszego działania obejmuje przede wszystkim Rzeszów, województwo podkarpackie oraz województwa sąsiadujące.

Nasza specjalizacja

Specjalizujemy się w serwisowaniu i bieżącej konserwacji wszelkich urządzeń gastronomicznych takich firm jak: Retigo, RM Gastro, Winterhalter, Robot Coupe, Unox, Roller Grill, Lozamet, Mesko, Spomasz Nakło, Kromet i inne.

Profesjonalne środki higieny

Nasza oferta obejmuje produkty znanych polskich i zagranicznych marek w zakresie preparatów do dezynfekcji, produktów do utrzymania czystości w obiekcie oraz szeroki wybór sprzętu i maszyn czyszczących. Posiadamy również szeroką gamę produktów do higieny wnętrz.

Naszym klientom zapewniamy:

  • fachowe doradztwo w zakresie zakupu wyposażenia
  • montaż i rozruch zakupionych urządzeń
  • szkolenie personelu w zakresie obsługi urządzeń
  • montaż i rozruch zakupionych urządzeń
  • serwis urządzeń gastronomicznych

Serwisujemy urządzenia gastronomiczne firm:

- Ecolab
- Hobart
- Ecomax
- Convothern
- MKN
- Stalgast
- Meiko
- Retigo
- RM Gastro
- Winterhalter
- Robot Coupe
- Unox
- Roller Grill
- Lozamet
- Mesko
- Spomasz Nakło
- Kromet
- oraz inne

CIEKAWOSTKI

Pierwszy model zmywarki zbudowała i opatentowała Josephine Cochrane, pierwszą zmywarkę o konstrukcji takiej jak stosowane obecnie – brytyjski inżynier William Howard Livens w 1924 roku. Dla każdej sprzedawanej zmywarki określona jest klasa energetyczna.

Ecolab to amerykański producent szeroko pojętych profesjonalnych środków czystości, dezynfekcji, dozowników oraz sprzętu do sprzątania. Praktycznie każdy rodzaj działalności może skorzystać z ich produktów. W Polsce głównie znany ze środków myjąco – dezynfekujących.

INFORMACJE

Piec konwekcyjno-parowy jest rozwinięciem pieca konwekcyjnego do którego dodano funkcję naparowywania komory (1976 firma Rational).

Zastosowanie pieca konwekcyjno-parowego ma odzwierciedlenie nie tylko w jakości potraw, ale także w ograniczeniu kosztów. Piec jest urządzeniem wysokowydajnym energetycznie. Temperatura przygotowania potraw jest obniżona poprzez zastosowanie systemu cyrkulacji gorącego powietrza, co przekłada się na krótszy czas obróbki termicznej przygotowywanych potraw. W porównaniu do tradycyjnych urządzeń piece konwekcyjno-parowe zużywają średnio o 30% mniej energii elektrycznej oraz 40% mniej wody

Jesteś zainteresowany naszą ofertą? Zapraszamy do kontaktu!